Rauman Lyseon Seniorit ry


1.8.2013 lähtien Rauman lukio on Rauman Lyseon lukio.
Etusivu
Stipendirahastot
Toiminta

Historia
Yhteiskuvagalleria
Pöytäkirjat

Yhteystiedot

Toiminta


Rauman Lyseon Seniorit ry:n historia kattaa neljä vuosikymmentä Rauman Lyseon/Yhteislyseon vaiheista. Senioriyhdistys perustettiin vuonna 1967, jolloin valmistauduttiin Rauman Lyseon 75-vuotisjuhlaan. Alusta lähtien yhdistyksen tärkeimpänä tavoitteena on ollut koulumme perinteiden vaaliminen. Lähitulevaisuuden hankkeita on koulumme matrikkelin kirjoittaminen.


Sääntöjensä mukaan yhdistyksen tavoitteena on toimia koulumme entisten ja nykyisten oppilaiden, opettajien ja toimihenkilöiden välisenä yhdyssiteenä. Lisäksi yhdistys pyrkii mahdollisuuksien mukaan tukemaan koulumme nykyisiä opiskelijoita.


Yksi senioriyhdistyksen toimintamuodoista on siis stipendien jakaminen koulumme Rauman yhteislyseon perinnekoulujen oppilaille. Tällä hetkellä perinnekouluja ovat Rauman Lyseon peruskoulu ja Rauman lukio. Toinen toimintamuoto on osallistuminen koulun juhlavuosien viettoon ja osaltaan niiden järjestäminen. Näistä viimeisin oli Rauman Lyseon 110-vuotisjuhla syksyllä 2003. 100-vuotisjuhlissa Rauman Lyseon Seniorit julkisti myös Rauman Lyseo 100 vuotta -teoksen.