Rauman Lyseon Seniorit ry










1.8.2013 lähtien Rauman lukio on Rauman Lyseon lukio.
Etusivu
Stipendirahastot
Toiminta

Historia
Yhteiskuvagalleria
Liittymislomake
Pöytäkirjat

Yhteystiedot








Tanssia juhlaväelle esitti kaksi paria, Anna-Sofia Nivala ja Elma-Kaisa Smedberg sekä Jannika Viljandn ja Iida Elonen.

Myös päiväjuhlassa tarjoiltiin pieni yllätys. Painetussa ohjelmassa ei ollut mainintaa Lyseon lukion opettajien flash mob –tyyppisestä räp-esityksestä.

Senioriyhdistyksen varapuheenjohtaja Yrjö Berg jakoi Lyseo-mitalit koulun pitkäaikaisimmalle rehtorille Tero Aspolalle ja yhdistyksen hallituksessa vuosikaudet ansiokkaasti toimineelle Sirpa Koskelolle.

Luokkakokouksille oli varattu aikaa ennen iltajuhlaa. Vain yksi ikäluokka käytti tilaisuuden hyväkseen. Edellisenä iltana oli pari luokkamiitinkiä.

Iltajuhlasta tehtiin astetta rennompi tapahtuma. Rauman Lyseon lukion nykyisissä tiloissa – joissa monet juhlavieraat eivät olleen ennen käyneetkään – aloitettiin päivällisellä, jonka aikana Sofronoff Band soitti jazzia. Ruokailun jälkeen samassa tilassa, atrium-aulassa, esiintyivät vielä Grundströmit.

Loppuillan ideana oli synnyttää erihenkisiä tiloja saman katon alle. Atrium-aulassa oli mukava vaihtaa kuulumisia, kun myös kuuli mitä toinen sanoo. Odotetusti suosituimmaksi tapaamispaikaksi muodostui kuitenkin monitoimisalin viereen pystytetty baari.

Monitoimisalissa sai tanssia. The Stonewallsin lisäksi lavalle nousi useampi lukion oppilaiden bändi. Samaan aikaan kirjastoluokassa oli mahdollisuus laulaa karaokea.



Takaisin...